Skønhedsfavoritter solcreme

Costume Skønhedsfavoritter: Solcreme

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022.

Costume Skønhedsfavoritter: Solcreme

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022 - stem på dine favoritter her

Fragrance-free Fluid fra Avène

1 / 3

Fragrance-free Fluid fra Avène

Ansigtet er det mest udsatte område, når det kommer til soleksponering. Derfor har Avène udviklet denne ansigtssolcreme med et helt særligt solfilterkompleks til at beskytte huden mod solens skadelige stråler

360° Water Gel fra Heliocare

2 / 3

360° Water Gel fra Heliocare

Den bløde konsistens smelter hurtigt ind i huden og har en øjeblikkelig fugtende effekt, som gør solcremen velegnet til tør hud. Udover en komplet pakke af solbeskyttende evner kan cremen også hjælpe med at reparere eksisterende solskader – og så er den vandfast.

Sun Lotion fra Rønsbøl

3 / 3

Sun Lotion fra Rønsbøl

Denne solcreme er pakket ind i en smuk emballage, der pynter i tasken. Formularen indeholder både macadamiaolie og hyaluronsyre, som medvirker til at holde huden fugtet under solbadning.

Sådan deltager du i konkurrencen

STEM & VIND HER

Frem til den 21. oktober 2022 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 21. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Camilla Frank; chefredaktør på Costume og Marie Hindkær; skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris 2022.

STEM & VIND HER