Skønhedsfavoritter Tools

Costume Skønhedsfavoritter: Tools

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022.

Costume Skønhedsfavoritter: Tools

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022 - stem på dine favoritter her

Rosa Roller & Gua Sha fra Berthelsen Beauty Bear

1 / 4

Rosa Roller & Gua Sha fra Berthelsen Beauty Bear

Ansigtsmassage føles rart – og så hjælper det med at stimulere hudens yderste lag, som styrker blodcirkulationen, stimulerer bindevævet og hjælper med at komme de fine linjer til livs.

Luna 3 Plus fra Foreo

2 / 4

Luna 3 Plus fra Foreo

Få det optimale ud af din hudplejerutine med denne dybderensende børste fra Foreo. Den er udstyret med bløde strå af silikone, der effektivt fjerner urenheder, mens varmeterapi og mikrostrøm opstrammer din hud.

Manta Pulse fra Manta

3 / 4

Manta Pulse fra Manta

Udnyt tiden i badet, og brug denne vibrerende børste til at massere hårkur eller shampoo ekstra godt ned i hovedbunden. Den blide massage stimulerer blodgennemstrømningen og eksfolierer din hovedbund.

Airwrap fra Dyson

4 / 4

Airwrap fra Dyson

Hurtig og nem styling uden ekstrem varme. Det er Dyson der står den populære Airwrap, som har taget Tik Tok med storm, da den kombinierer hårtørrer, krøllejern, rundbørste og glattejern i ét produkt.

Sådan deltager du i konkurrencen

STEM & VIND HER

Frem til den 21. oktober 2022 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2022.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 21. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Camilla Frank; chefredaktør på Costume og Marie Hindkær; skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris 2022.

STEM & VIND HER