Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skønhedsfavoritter_2020_A-vitamin

Costume Skønhedsfavoritter: A-vitamin

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020

Costume Skønhedsfavoritter: A-vitamin

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020 - stem på dine favoritter her

RAZspa-A-Retinoid
1 / 3

RAZSPA - A-retinoid 5%

Sæt ind med et dagligt tilskud af A-vitamin, her i form af retinoid, som hver aften skal smøres på huden, inden din sædvanlige natcreme.

Paulas-choice_Clinical-etinol.treatment
2 / 3

PAULA'S CHOICE - Clinical 1% Retinol Treatment

Retinol, også kendt som A-vitamin, er et af skønhedshyldens bedste midler til at udglatte eller afhjælpe en uren og tilstoppet hud. Paula's Choice 1% Retinol Treatment skal bruges 3 gange om ugen og resultatet er en mere fugtet og glat hud.

Murad-Retion-NIGHT_CREAM
3 / 3

MURAD - Retinol Youth Renewal Night Cream

Allierer du dig med en natcreme med retinol, får huden ekstra guf at arbejde med, imens du sover. Denne natcreme sætter gang i cellefornyelsen, fugter og giver en stærkere barriere med blandt andet niacinamid.

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 2. oktober 2020 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 2. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderne får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Marie Alkestrup, skønhedsredaktør på Costume i Danmark og Sonia Uppdal, skønhedsredaktør på Costume i Norge.

De tre kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 32 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodiebags ved Skønhedsfavoritter 2020.

STEM & VIND HER

Mere om #skønhedsfavoritter? Få Costumes nyhedsbrev