Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skønhedsfavoritter_2020_Ansigtscreme

Costume Skønhedsfavoritter: Ansigtscreme

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020

Costume Skønhedsfavoritter: Ansigtscreme

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020 - stem på dine favoritter her

WeledaSkinFoodLight
1 / 4

WELEDA - Skin Food Light

Er Weledas grønne klassiker, Skin Food, en anelse for nærende til dine behov? Så skal du prøve deres light udgave, der fugter, uden at føles knap så fedtet på huden.

MDerma-Face11-moisturisingCream
2 / 4

MDERMA - FACE 11 Moisturising Cream 50 ml

Har man sart hud, kan kan det være svært at finde pleje, der er mild nok til den sensitive hud. Heldigvis findes der MDerma, som gør en dyd ud af at lave cremer, der beskytter og fugter uden at irritere, hvilket også gælder for denne ansigtscreme.

Læs mere om produktet her

PaulasChoice-Defense-Essential-Glow-Moisturizer-SPF-30
3 / 4

PAULA'S CHOICE - Defense Essential Glow Moisturizer SPF30

Vi elsker, at denne fugtighedscreme gør det lettere at huske daglig pleje og SPF, da den både fugter og indeholder faktor 30, så de daglige rutiner bliver en anelse mere effektive.

TROMBORG-ANTI-AGING-WRINKLE-CREAM
4 / 4

TROMBORG - Anti-Aging Wrinkle Cream 50 ml

Luksus i en krukke med den skønneste duft og lette tekstur. Vil du forkæle huden og samtidigt give de begyndende linjer et skud fugt og aktiv pleje, er Tromborgs Anti-Aging Wrinkle cream svaret.

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 2. oktober 2020 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 2. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderne får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Marie Alkestrup, skønhedsredaktør på Costume i Danmark og Sonia Uppdal, skønhedsredaktør på Costume i Norge.

De to kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 32 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodiebags ved Skønhedsfavoritter 2020.

STEM & VIND HER

Mere om #skønhedsfavoritter? Få Costumes nyhedsbrev