Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skønhedsfavoritter_2020_Ansigtsscrub

Costume Skønhedsfavoritter: Ansigtsscrub

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020

Costume Skønhedsfavoritter: Ansigtsscrub

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020 - stem på dine favoritter her

Ecooking_Rensescrub
1 / 3

ECOOKING - Rensescrub

Små lavasten fjerner de døde hudceller, når du skrubber med den økologiske scrub fra Ecooking, der også indeholder mandelolie og kølende aloe vera.

Læs mere om produktet her

RITUALS-The_Ritual_of_Namasté_Skin_Brightening_Face_Exfoliator
2 / 3

RITUALS - The Ritual of Namaste Skin Brightening Face Exfoliator

For Rituals handler alting om hverdagens små ritualer og denne scrub er en dejlig lille hverdagsforkælelse, som gør huden renere, når den masseres ind i huden og renses af med lunkent vand.

Læs mere om produktet her

FORMULA_One-Smooth-Operator
3 / 3

FORMULA 10.0.6 - One Smooth Operator

Skrub løs og befri de tilstoppede porer for makeup og skidt med hjælp fra blandt andet zink, hvede og små eksfolierende mikropartikler fra pimpsten.

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 2. oktober 2020 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 2. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderne får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Marie Alkestrup, skønhedsredaktør på Costume i Danmark og Sonia Uppdal, skønhedsredaktør på Costume i Norge.

De tre kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 32 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodiebags ved Skønhedsfavoritter 2020.

STEM & VIND HER

Mere om #skønhedsfavoritter? Få Costumes nyhedsbrev