Costume Skønhedsfavoritter: Bedste all eyes on me

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med et udvalg af de nominerede produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2017 i samarbejde med Magasin – Stem på dine favoritter her

17. september 2017 af Redaktionen

Bedste All eyes on me

Både øjne og bryn udgør en markant del af vores ansigtstræk. Der findes derfor en del produkter og behandlinger med henblik på at forskønne disse. Vi har udvalgt de allerbedste, som både giver holdbar farve, smukke bryn og lange vipper.

Konkurrencen er slut!

1. Brynsløft - Kenny Brow:

Alle burde lade brynene komme i hænderne på en professionel, og med en behandling hos Kenny Anker Brows, vil du gå derfra med de smukkeste bryn, der er skræddersyet til at fremhæve dine bedste træk. 

2. Creme eye shadow Colorstay - Revlon:

Farve, der bliver på øjenlågene igennem en lang dag og som holder til både dans og fest, er kodeord for de cremede Colorstay-øjenskygger, der har enorm lang holdbarhed.

3. Tinted brow gel - Kelley baker:

Fylde og præcision er hvad du får med denne smarte bryngel, hvis lille børstehoved gør det nemmere at farve og påføre produkt på hvert eneste brynhår.

4. Eyelash Enhancer Serum - Swiss Clinic:

Lange, tykke vipper er desværre ikke alle forundt, men med et vippeserum vil du opleve at få meget kraftigere vipper, som næsten ikke behøver mascara.

Sådan deltager du i konkurrencen

Fra 31. august til 12. oktober 2017 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodie bag fyldt med et udvalg af de nominerede produkter fra Costumes Skønhedsfavoritter 2017 i samarbejde med Magasin eller 4 x 1 gavekort på 2.500 kroner til Magasin.

Vi trækker i alt 14 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 12.oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Konkurrencen er slut!

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderen offentliggøres på Costume.dk/vinder. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Rikke Amtorp Christensen, Costumes chefredaktør, Marie Alkestrup, Costumes skønhedsredaktør, Silke Grane, skønhedsekspert og blogger og Trine Oehlenschlæger, skønhedsbrandansvarlig for Costume.dk.

De fire kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 21 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodie bags ved skønhedsfavoritter 2017.

Konkurrencen er slut!

Måske er du interesseret i ...

Seneste