Costume Skønhedsfavoritter: Bedste dansk & dejlig

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med et udvalg af de nominerede produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2017 i samarbejde med Magasin – Stem på dine favoritter her

18. september 2017 af Redaktionen

Bedste dansk & dejlig

Vi elsker dansk skønhed og er stolte af de mange gode produkter og mærker, som vores lille land har at tilbyde. Derfor har vi udvalgt nogle særlige favoritter, som er danske og dejlige.

Konkurrencen er slut!


1. Harmony Hydro Balance Face & Eye crème - Xellence:

Xellence er et forholdsvist nyt mærke, men det gør ikke produkterne mindre imponerende, og denne creme giver skøn pleje til både øjne og læber.

2. ROSEHIP REPAIR - AMAZING SPACE:

Ansigtsolien er rig på et højt indhold af hybenkerneolie, der plejer og reparerer skadet hud, ligesom den kan dulme en rød og irriteret hud.

3. REFRESHING - Eye Makeup Remover - LØWÉN:
Løwén laver både gode mascaraer og er nu også på banen med en øjenmakeupfjerner, der skånsomt, men effektivt gør øjenlåg og vipper fri fra dagens makeup. 

4. Superfruit Hydrating Face Mist - Beauté pacifique:

Men blot et sprøjt opfriskes og fugtes huden, og den er derfor perfekt at have med på farten, når huden trænger til et lille pick-me up.

Sådan deltager du i konkurrencen

Fra 31. august til 12. oktober 2017 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodie bag fyldt med et udvalg af de nominerede produkter fra Costumes Skønhedsfavoritter 2017 i samarbejde med Magasin eller 4 x 1 gavekort på 2.500 kroner til Magasin.

Vi trækker i alt 14 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 12.oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Konkurrencen er slut!

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderen offentliggøres på Costume.dk/vinder. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Rikke Amtorp Christensen, Costumes chefredaktør, Marie Alkestrup, Costumes skønhedsredaktør, Silke Grane, skønhedsekspert og blogger og Trine Oehlenschlæger, skønhedsbrandansvarlig for Costume.dk.

De fire kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 21 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodie bags ved skønhedsfavoritter 2017.

Konkurrencen er slut!

Måske er du interesseret i ...

Seneste