Costume Skønhedsfavoritter: Bedste fra Magasin

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med et udvalg af de nominerede produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2017 i samarbejde med Magasin – Stem på dine favoritter her

21. september 2017 af Redaktionen

Bedste fra Magasin

Kunderne og Magasins Beauty Shoppere har talt og fundet frem til deres fire favoritter. Vi vil have dem alle! 

KONKURRENCEN ER SLUT!


1. Naked2 Palette - Urban Decay:

At se naturlig ud på den “rigtige” måde kræver sin makeupartist. Men med paletten fra Urban Decay får du en hjælpende hånd i form af en god base af øjenskygger.

Og så er palettens look old school på en skøn måde. Et must-have produkt i makeup pungen.

2. Coco Mademoiselle - Chanel:

Den kraftige, men friske og feminine Chanel ’Coco Mademoiselle’ er en evig klassiker, der passer til ung såvel som gammel.

Og så er den et eviggyldigt eksempel på, at hvis der er noget, de hæderkronede franske modehuse har styr på – ud over smukt tøj i lange baner - så er det at sammensætte dufte, vi har lyst til at bære årti efter årti.

3. Rose Lifting Serum - Omorovicza:

Et must have produkt! Effekten af botox, men på en naturlig måde. Serummet fra brandet med det lidt kringlede navn, Omorovicza, laver nogle fantastiske produkter. Serummet hæmmer dannelsen af de fine linjer og rynker. Med en kombination af de fineste vitaminer, essentielle olier og naturlige ingredienser nøje udvalgt fra hele verden, giver den dine ansigtsmuskler en velfortjent pause.

4. Cellulite Oil Therapy - SARD Copenhagen:

En olie der hjælper mod cellulitis? Det kan vi alle have svært ved at tro på. Men olien fra Sard virker med citron og pebermynteolie udrensende og opstrammende på den ellers så stædige appelsinhud mange af os døjer med. Ingredienserne i olien varmer huden op ved massering – og vupti øger du hudens naturlige forbrænding.

Sådan deltager du i konkurrencen

Fra 31. august til 12. oktober 2017 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodie bag fyldt med et udvalg af de nominerede produkter fra Costumes Skønhedsfavoritter 2017 i samarbejde med Magasin eller 4 x 1 gavekort på 2.500 kroner til Magasin.

Vi trækker i alt 14 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 12.oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Konkurrencen er slut!

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderen offentliggøres på Costume.dk/vinder. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Rikke Amtorp Christensen, Costumes chefredaktør, Marie Alkestrup, Costumes skønhedsredaktør, Silke Grane, skønhedsekspert og blogger og Trine Oehlenschlæger, skønhedsbrandansvarlig for Costume.dk.

De fire kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 21 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodie bags ved skønhedsfavoritter 2017.

Konkurrencen er slut!

Måske er du interesseret i ...

Seneste