Costume Skønhedsfavoritter: Bedste fugt hver dag

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med et udvalg af de nominerede produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2017 i samarbejde med Magasin – Stem på dine favoritter her

10. september 2017 af Redaktionen

Bedste fugt hver dag

Er der ét produkt, de fleste af os ikke kan undvære i vores skønhedsrutiner, er det den forskønnede nat- og dagcreme, som udgør fundamentet i den daglige pleje.


1. Renewed Hope In a Jar - Philosphy:
Med en tredobbelt blanding af alpha-hydroxy syre, tre former for hyaluronat, samt asiatisk frugtekstrakt, giver fornyet glød, mindre porer og en mere ensartet hudoverflade.

2. SuperFruit Skin Enforcement Day Creme - Beauté Pacifique:

Med ekstrakt fra tyttebær-stamceller og grøn te plejes huden og pigmentfejl, og tidens spor mindskes.

3. Q10plusC Anti-Wrinkle Sleep Cream - Niveau:

Gør nattens skønhedssøvn ekstra forskønnende med Niveaus nye natcreme, som plejer huden natten lang med både C-vitamin og antioxidanter.

4. Daycreme SPF 50 - Verso:

Vores skandinaviske venner forstår at lave enkel, men effektiv hudpleje, og denne dagcreme indeholder A-vitamin, som er en af de mest veldokumenterede anti-age-ingredienser.  

Sådan deltager du i konkurrencen

Konkurrencen er slut!

Fra 31. august til 12. oktober 2017 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodie bag fyldt med et udvalg af de nominerede produkter fra Costumes Skønhedsfavoritter 2017 i samarbejde med Magasin eller 4 x 1 gavekort på 2.500 kroner til Magasin.

Vi trækker i alt 14 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 12.oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderen offentliggøres på Costume.dk/vinder. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

Konkurrencen er slut!

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Rikke Amtorp Christensen, Costumes chefredaktør, Marie Alkestrup, Costumes skønhedsredaktør, Silke Grane, skønhedsekspert og blogger og Trine Oehlenschlæger, skønhedsbrandansvarlig for Costume.dk.

De fire kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 21 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodie bags ved skønhedsfavoritter 2017.

Konkurrencen er slut!

Måske er du interesseret i ...

Seneste