Costume Skønhedsfavoritter: Bedste magi på flaske

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med et udvalg af de nominerede produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2017 i samarbejde med Magasin – Stem på dine favoritter her

9. september 2017 af Redaktionen

Bedste magi på flaske

Døjer du med tørhed, urenheder og begyndende linjer eller dybe bekymringsrynker, er et serum vejen frem – vi vil endda gå så vidt at kalde nogle af disse dyrebare dråber for magiske.


1. PURE HYALURONIC SERUM - Pestle & Mortar:

Med dette serum får du ren fugt på flaske, og kun et par dråber er nok til at give smuk og fugtmættet hud.

2. EGF Serum - BIOEFFECT:

Serummet fra Island er hurtigt blevet verdenskendt for dets evne til at udfylde tørhedslinjerne, ensarte hudoverfladen og give en mere strålende hud.

3. Eau Thermale Avène Ystheal INTENSE -Avéne:

En af de franske apotekers bedste beauty-koncentrater får du i form af Avenes opstrammende og plejende dråber.

4. Herbal Recovery Advanced Serum - Jurlique:

Med herbal recovery advanced serum får du det bedste fra naturen med biodynamiske ingredienser i et letflydende produkt.

Sådan deltager du i konkurrencen

Konkurrencen er slut!

Fra 31. august til 12. oktober 2017 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodie bag fyldt med et udvalg af de nominerede produkter fra Costumes Skønhedsfavoritter 2017 i samarbejde med Magasin eller 4 x 1 gavekort på 2.500 kroner til Magasin.

Vi trækker i alt 14 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 12.oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderen offentliggøres på Costume.dk/vinder. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

Konkurrencen er slut!

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Rikke Amtorp Christensen, Costumes chefredaktør, Marie Alkestrup, Costumes skønhedsredaktør, Silke Grane, skønhedsekspert og blogger og Trine Oehlenschlæger, skønhedsbrandansvarlig for Costume.dk.

De fire kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 21 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodie bags ved skønhedsfavoritter 2017.

Konkurrencen er slut!

Måske er du interesseret i ...

Seneste