Costume Skønhedsfavoritter: Bedste maskebal

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med et udvalg af de nominerede produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2017 i samarbejde med Magasin – Stem på dine favoritter her

12. september 2017 af Redaktionen

Bedste maskebal

Uanset din huds behov findes der en maske til dig. Har du ikke tid og råd til den store ansigtsbehandling hos en professionel, kan meget heldigvis klares derhjemme med en god ansigtsmaske.

Konkurrencen er slut!


1. Enjoy vital-time - Mizon:
Sheetmasker er noget af de bedste, vi har fået fra den koreanske skønhedsverden, og denne maske er særligt god til at lindre, fugte og berolige irriteret hud.

2. SMOOTH OPERATOR - AMAZING SPACE:
Du slår to fluer med ét smæk med denne nærende balm-maske, der både kan bruges som intensiv natcreme eller som en beroligende og dybdeplejende maske inden sengetid.

3. EGF Eye mask treatment - BIOEFFECT:
Giv de sarte øjenomgivelser nyt liv med en intensiv fugtbehandling. Øjenmasken mindsker de små tørhedslinjer og reducerer hævelse og træthedstegn. 

Se alle kategorierne her.

Konkurrencen er slut!

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Rikke Amtorp Christensen, Costumes chefredaktør, Marie Alkestrup, Costumes skønhedsredaktør, Silke Grane, makeupartist og skønhedsjournalist, og Trine Oehlenschlæger, skønhedsbrandansvarlig for Costume.dk.

De fire kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 21 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodie bags ved skønhedsfavoritter 2017.

Konkurrencen er slut!

Måske er du interesseret i ...

Seneste