Costume Skønhedsfavoritter: Bedste mildeste rens

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med et udvalg af de nominerede produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2017 i samarbejde med Magasin – Stem på dine favoritter her

7. september 2017 af Redaktionen

Bedste mildeste rens

Micellar-renseprodukter renser alt makeup og skidt af og er blevet så populære, at det kun er på sin plads at oprette en kategori særligt dedikeret til den skånsomme, men effektive rens. De fås som en tyndtflydende væske, i geléform og som en mælk.

1. Micellar Cleansing Gel - Swiss Clinic:

Denne gelé indeholder både kamille samt aloe vera og giver renser derfor huden meget skånsomt.

2. Daily Essentials Sensitive Micellar Water - Nivea:

Med en rensevand og et par vatrondeller bliver det næsten ikke nemmere eller mildere at få fjernet dagens skidt og makeup.

3. Lait Micellaire Apaisant - A-derma:

Har du en særlig følsom hud, bør du gå undgå en udtørrende rens og i stedet vælge en blid og plejende mælk ligesom denne fra A-derma.  

Sådan deltager du i konkurrencen

Konkurrencen er slut!

Fra 31. august til 12. oktober 2017 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodie bag fyldt med et udvalg af de nominerede produkter fra Costumes Skønhedsfavoritter 2017 i samarbejde med Magasin eller 4 x 1 gavekort på 2.500 kroner til Magasin.

Vi trækker i alt 14 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 12.oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderen offentliggøres på Costume.dk/vinder. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Rikke Amtorp Christensen, Costumes chefredaktør, Marie Alkestrup, Costumes skønhedsredaktør, Silke Grane, skønhedsekspert og blogger og Trine Oehlenschlæger, skønhedsbrandansvarlig for Costume.dk.

De fire kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 21 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodie bags ved skønhedsfavoritter 2017.

Konkurrencen er slut!

Måske er du interesseret i ...

Seneste