Costume Skønhedsfavoritter: Bedste vildtvoksende lokker

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med et udvalg af de nominerede produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2017 i samarbejde med Magasin – Stem på dine favoritter her

15. september 2017 af Redaktionen

Bedste vildtvoksende lokker

Både genetik, stress og hormonelle ubalancer kan lede til hårtab, men der findes heldigvis håb i form af serum, kosttilskud og særlig pleje. Disse produkter stimulerer hårvæksten, og med lidt tålmodighed vil der komme mere fylde til håret igen.

Konkurrencen er slut!


1. Silica Extra - Berthelsen:

Hjælp hårvæksten på vej indefra med et dagligt tilskud af otte forskellige B-vitaminer, zink og aggerpadderokke, som styrker både negle, hud og ikke mindst hår. 

2. Hair Renewal Serum - Swiss Clinic:

Allerede efter seks uger skulle du gerne kunne se og mærke en forskel ved brug af dette serum, der stimulerer hårsækkenes celler, hvilket giver fornyet hårvækst.

3. Hair Growth & Protection - Hair lust:

Ved at styrke håret og beskytte de fine hårstrå fra at knække vil denne maske gradvist gøre håret stærkere og mere fyldigt at se på. 

Konkurrencen er slut!

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Rikke Amtorp Christensen, Costumes chefredaktør, Marie Alkestrup, Costumes skønhedsredaktør, Silke Grane, skønhedsekspert og blogger og Trine Oehlenschlæger, skønhedsbrandansvarlig for Costume.dk.

De fire kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 21 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodie bags ved skønhedsfavoritter 2017.

Konkurrencen er slut!

Måske er du interesseret i ...

Seneste