Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skønhedsfavoritter_2020_Blush

Costume Skønhedsfavoritter: Blush

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020

Costume Skønhedsfavoritter: Blush

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020 - stem på dine favoritter her

MAC_GlowPlay_GlowPlayBlush_BlushPlease_white_300dpi_3
1 / 3

MAC - Glow Play Blush

Genial tekstur, der på en gang både er cremet og pudret, hvilket gør, at de fine farver enten kan duppes på med fingrene eller en blød blush-pensel.

sensai-blooming-blush-02-peach-Kr-330-
2 / 3

SENSAI - Blooming Blush nr. 02 Peach

Denne blush er karakteristisk ved sin duo af silkeagtige rene farver og individuel skræddersyet udstråling. Rougen blender let og jævnt med huden for at give en naturlig levende rødmen, som kommer den indefra, mens den komplementære hvide pudder giver mulighed for at skabe individuel udstråling samt highlighting.

Clarins_TwistToGlow02_packshot
3 / 3

CLARINS - Clarins Twist to Glow 02 Radiant Pink

Multi-farve. Sådan kan vi bedst beskrive Clarins farvede pulver, der er lige så pænt på kinderne som på øjenlågene.

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 2. oktober 2020 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 2. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderne får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Marie Alkestrup, skønhedsredaktør på Costume i Danmark og Sonia Uppdal, skønhedsredaktør på Costume i Norge.

De tre kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 32 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodiebags ved Skønhedsfavoritter 2020.

STEM & VIND HER

Mere om #skønhedsfavoritter? Få Costumes nyhedsbrev