Costume Skønhedsfavoritter: Dagcreme

Deltag i konkurrencen om en kæmpe goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023.

Costume Skønhedsfavoritter: Dagcreme

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023 - stem på dine favoritter her

1 / 4

Super Restorative Day Cream - All Skin Types fra Clarins

Blød creme med sheasmør, der smelter ind i huden og giver tiltrængt næring til især den modne hud, som vil nyde godt af dens genopbyggende og styrkende effekt med hjælp fra planteekstrakter.

2 / 4

Delicate Skin fra Amazing Space

Er huden sart og har tendens til at rødme, vil denne smørbløde creme tilbyde mild lindring med hjælp fra indhold af blandt andet kamille og kølende agurk.

Læs mere om produktet her

3 / 4

Renergie H.P.N Cream fra Lancôme

Denne potente creme får sin effektive og styrkende effekt på huden fra indhold af fugtende hyaluronsyre, niacinamid og ikke mindre end 300 slags peptider.

4 / 4

Dragon's Blood Sculpting Gel fra Rodial

Dette innovative produkt har konsistens som en gel, men vil fugte som en creme, alt imens den giver fugt og spændstighed til huden i ansigtet.

Læs mere om produktet her

Sådan deltager du i konkurrencen

STEM & VIND HER

Frem til den 22. september 2023 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 1 goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne i starten af oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen
Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Kine Hartz; Chefredaktør på Costume og Marie Alkestrup; Skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris 2023.

STEM & VIND HER