Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skønhedsfavoritter_2020_Dybderens

Costume Skønhedsfavoritter: Dybderens

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020

Costume Skønhedsfavoritter: Dybderens

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020 - stem på dine favoritter her

woods_copenhagen-DAILY-FOAMING-CLEANSER
1 / 3

WOODS_COPENHAGEN - Daily Foaming Cleanser

Dybderens kommer ikke kun i form af masker og skrap rens, men handler også om at være god til at huske den daglige rens af ansigtet. Det bliver lidt lettere med Woods_copenhagens milde Daily foaming cleanser, som renser uden at udtørre med inhold af agurk og aloe vera.

FORMULA-So-Totally-Clean
2 / 3

FORMULA 10.0.6 - So Totally Clean

Med en formel der stammer helt tilbage fra 1933, er den lette væske med til at afhjælpe den fedtede og urene hud. Brug den på en vatrondel og smør den over huden, hvor den dag efter dag fjerner overskydende olie og rester fra makeup, samtidigt med at huden eksfolieres, så porerne bliver mindre tilstoppede.

Paulas-Choice_SkinPerfecting
3 / 3

PAULA'S CHOICE - Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant

Er huden uren eller fedtet er salicylsyre svaret, hvilket du finder i denne eksfolierende væske fra Paula's Choice. Den arbejder i dybden med porerne, som renses og efterhånden syner mindre, ligesom at fremkomsten af urenheder mindskes.

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 2. oktober 2020 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 2. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderne får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Marie Alkestrup, skønhedsredaktør på Costume i Danmark og Sonia Uppdal, skønhedsredaktør på Costume i Norge.

De tre kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 32 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodiebags ved Skønhedsfavoritter 2020.

STEM & VIND HER

Mere om #skønhedsfavoritter? Få Costumes nyhedsbrev