Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skønhedsfavoritter_2020_Fedtfri_fugt

Costume Skønhedsfavoritter: Fedtfri-fugt

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020

Costume Skønhedsfavoritter: Fedtfri-fugt

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020 - stem på dine favoritter her

Woods_copenhagen_Daily-hydra-cream
1 / 3

WOODS_COPENHAGEN - Daily Hydra Cream

Vi elsker alt fra cremens lette tekstur til den fugtende glød, den giver huden – og så er den tilmed det perfekte underlag til både makeup eller solbeskyttelse.

AVENE-HYDRANCE-aqua-gel
2 / 3

EAU THERMALE AVÈNE - Hydrance Aqua-Gel

Når huden skal fugtes uden den tyngende fornemmelse af fed pleje, er denne gelé det lette valg. Geléen har tilmed flere funktioner, da den både kan bruges som dagcreme eller som overnight-maske, når den lægges som et tykt lag inden sengetid.

MDerma_Face21
3 / 3

MDERMA - Face21 Moisturising Gel

Døjer du med en irriteret hud, kan en oliefri ansigtsgel gøre hverdagens plejerutiner nemmere, da den giver din hud fugt uden at forværre urenhederne eller irritere og tilstoppe.

Læs mere om produktet her

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 2. oktober 2020 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 2. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderne får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Marie Alkestrup, skønhedsredaktør på Costume i Danmark og Sonia Uppdal, skønhedsredaktør på Costume i Norge.

De tre kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 32 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodiebags ved Skønhedsfavoritter 2020.

STEM & VIND HER

Mere om #skønhedsfavoritter? Få Costumes nyhedsbrev