Costume Skønhedsfavoritter: Foundation

Deltag i konkurrencen om en kæmpe goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023.

Costume Skønhedsfavoritter: Foundation

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023 - stem på dine favoritter her

1 / 4

Luminous Silk foundation fra Giorgio Armani

En ægte klassiker, når vi snakker foundations, og som gang på gang fremhæves for den silkelignede effekt, den giver huden.

2 / 4

STROBE DEWY SKIN TINT fra MAC Cosmetics

Er du vild med dewy glødende hud er dette multiprodukt et must. Den give både glød, pleje og ultralet dække, er nem at arbejde ind i huden og efterlader dig med den flotteste hud.

3 / 4

Teint Idole Ultra Wear Care & Glow Foundation fra Lancôme

Let og lækker foundation, som giver naturlig dække og som holder utroligt længe på huden.

4 / 4

Luminous Foundation fra Anastasia Beverly Hills

Den glødgivende foundation kan både give let dække eller bygges op med flere lag for et mere dækkende resultat, alt efter hvad du har behov for.

Sådan deltager du i konkurrencen

STEM & VIND HER

Frem til den 22. september 2023 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 1 goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne i starten af oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen
Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Kine Hartz; Chefredaktør på Costume og Marie Alkestrup; Skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris 2023.

STEM & VIND HER