Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skønhedsfavoritter_2020_Fugtbombe

Costume Skønhedsfavoritter: Fugtbombe

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020

Costume Skønhedsfavoritter: Fugtbombe

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020 - stem på dine favoritter her

NewNordic_hyaluronshot
1 / 3

NEW NORDIC - Skin Care™ Hyaluronshot

Hyaluronsyre kan ikke kun smøres på huden, men kan også hjælpe på vej indefra. Det ved New Nordic, der har udviklet deres Hyaluronshot, som et dagligt supplement til din hudpleje, som tages i form af et appetitvækkende shot med sød smag.

wood_copenhagen-INTENSE-HYALURONIC-MASK
2 / 3

WOODS_COPENHAGEN - Intense Hyaluronic Mask

Denne maske er som otte timers søvn på tube. Læg den på om morgenen, eller som det sidste trin i festforberedelserne, med det resultat at huden efter 10 minutter ser dejligt frisk og fugtmættet ud.

Exuviance_Hydrate_Hyaluronic_Sheet_Mask
3 / 3

EXUVIANCE PROFESSIONAL - Hydrate Hyaluronic Sheet Mask

Vi elsker Exuviances sheet masker. Denne er spækket med hyaluronsyre, som kun bliver endnu mere effektiv, når masken har ligget i køleskabet, inden du lægger den på din tørstige hud, hvor den fylder de tørre linjer ud og giver ny, frisk glød.

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 2. oktober 2020 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 2. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderne får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Marie Alkestrup, skønhedsredaktør på Costume i Danmark og Sonia Uppdal, skønhedsredaktør på Costume i Norge.

De to kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 32 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodiebags ved Skønhedsfavoritter 2020.

STEM & VIND HER

Mere om #skønhedsfavoritter? Få Costumes nyhedsbrev