Costume Skønhedsfavoritter: Hår, hud og negle

Deltag i konkurrencen om en kæmpe goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023.

Costume Skønhedsfavoritter: Hår, hud og negle

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023 - stem på dine favoritter her

1 / 5

Hair Formula Gummies for Women fra Hairlust

De søde, men sukkerfrie gummies er rige på blandt andet biotin og zink, som begge er med til at give smukkere hår indefra.

2 / 5

The Beauty Pearls fra Oslo Skin Lab

Det ligger næsten i navnet, at dette tilskud er lavet til at forskønne din hud indefra med hjælp fra blandt andet antioxidanter og omega 3.

3 / 5

Care Holistic Therapy Collagen Sticks fra Vild Nord

De praktiske små portioner af kosttilskud er beregnet til, at man ved daglig indtagelse gerne skulle opleve mere fugt i hår, hud og negle.

4 / 5

SKIN LEMONADE – LIQUID HYDRATING DRINK fra Amazing Space

Denne økologiske drik smager ikke bare godt, men giver dig også skønhed indefra med blandt andet aloe vera og blomstervand, og kan endda også smøres på huden for en beroligende og forfriskende pleje udefra.

Læs mere om produktet her.

5 / 5

The Hair Revitalizing Complex fra Augustinus Bader

Augustinus Bader, som især er kendt for deres forskønnende hudpleje, har nu også bevæget sig ud i kosttilskud til håret med indhold af alt det, der giver næring og styrke til håret.

Sådan deltager du i konkurrencen

STEM & VIND HER

Frem til den 22. september 2023 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 1 goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne i starten af oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen
Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Kine Hartz; Chefredaktør på Costume og Marie Alkestrup; Skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris 2023.

STEM & VIND HER