Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skønhedsfavoritter_2020_Hårbørste

Costume Skønhedsfavoritter: Hårbørste

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020

Costume Skønhedsfavoritter: Hårbørste

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020 - stem på dine favoritter her

HHSIMONSEN_Wonder_Brush_Dusty_Rose
1 / 3

HH SIMONSEN - Wonder Brush Dusty Rose

De blødeste dupper, et godt greb og en dejlig let vægt. Det er bare nogle af kodeordene for HH Simonsens fine børste, som både kan bruges til at give hovedbunden massage og til at rede det filtrede hår ud – også i det våde hår i badet.

Læs mere om produktet her

FanPalm_EcoGlam_Æske
2 / 3

FAN PALM - ECO Glam

Fan Palm er garant for de fineste børster, hvis design er mindst lige så pænt, som det er smart. Børsten er lavet med et bio nedbrydeligt børsteskaft af majs, som ligger godt i hånden, alt imens børstehårene af vildsvinehår og nylon giver blankt og sundt hår.

Læs mere om produktet her

GHD_GLIDE-hot-brush
3 / 3

GHD - Glide Hot Brush

Med GHDs smarte hybrid, kan du rede håret ud, alt imens det varmes op med varme på 185 grader fra keramisk teknologi i børsten, så håret får en pæn glat overflade. Det er virkelig et smart redskab, som sparer en masse tid foran spejlet på grund af dens multifunktionelle egenskaber.

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 2. oktober 2020 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 2. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderne får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Marie Alkestrup, skønhedsredaktør på Costume i Danmark og Sonia Uppdal, skønhedsredaktør på Costume i Norge.

De tre kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 32 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodiebags ved Skønhedsfavoritter 2020.

STEM & VIND HER

Mere om #skønhedsfavoritter? Få Costumes nyhedsbrev