Costume Skønhedsfavoritter: Hårpleje

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2018 – stem på dine favoritter her

1. august 2018 af Redaktionen

Hårpleje

Smukt hår starter med god pleje fra enten shampoo eller en nærende hårserum.

Zenz - Luksuskur med olie og damp:

Pleje kommer ikke bare på tube, men også i form af en forkælende hårbehandlig, hvor olie og damp giver nyt liv til en tør hovedbund og spaltede spidser.

Læs mere om behandlingen her.


David Mallett - Hair serum #DM027:

Den fugtende hårserum plejer og er eftersigende en favorit hos blandt andre Naomi Campell.


Apotekets - Heat protection:

Bruger du dagligt varm styling fra hårtørrer eller glattejern, så husk først at give håret hjælp fra et varmebeskyttende produkt.

Læs mere om produktet her.

 

Davines - Silkening oil mist:

Når håret er håndklædetørt, kan du give det et par pift med den fugtende oliespray som tæmmer tørt og kruset hår. 

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 5. oktober 2018 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costumes Skønhedsfavoritter 2018.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 5.oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderne får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Rikke Amtorp Christensen, Costumes chefredaktør, Marie Alkestrup, Costumes skønhedsredaktør, Sine Ginsborg, hår- og makeupartist, samt Trine W. Skjøth, makeupartist.

De fire kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 26 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodiebags ved Skønhedsfavoritter 2018.

Måske er du interesseret i ...

Gør som 24.000 andre

Seneste