Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skønhedsfavoritter_2020_Hårtørrer

Costume Skønhedsfavoritter: Hårtørrer

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020

Costume Skønhedsfavoritter: Hårtørrer

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020 - stem på dine favoritter her

HHS_Compact_Dryer_LIMITED_WHITE_01
1 / 3

HH SIMONSEN - Compact Dryer inkl, diffusor

Dens smarte lille størrelse gør hårtørreren optimal til dig, som vil have den med i kufferten eller bare har et lille badeværelse. Vi er desuden begejstrede for den smarte diffuser, som gør det lidt lettere at skabe spil i håret eller give spændstighed til krøllerne.

Læs mere om produktet her

GHD_HELIOS37296
2 / 3

GHD - Helios

Den mintfarvede hårtørrer gør det dejligt nemt at få styr på de våde lokker, og bruger du den smarte funktion med kold luft til allersidst, giver det et bedre hold til din styling.

IdHair_GAMA-IQføntørre1-copy
3 / 3

IDHAIR - Gama Professional IQ

Den metalliske hårtørrer imponerer med sit futuristiske design og sin mindst lige så gode tørreevne. Og så er den desuden dejligt let at holde, da designet gør, at man kan få godt fat om den lette hårtørrer, uanset hvor man holder på den.

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 2. oktober 2020 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 2. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderne får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Marie Alkestrup, skønhedsredaktør på Costume i Danmark og Sonia Uppdal, skønhedsredaktør på Costume i Norge.

De tre kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 32 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodiebags ved Skønhedsfavoritter 2020.

STEM & VIND HER

Mere om #skønhedsfavoritter? Få Costumes nyhedsbrev