Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skønhedsfavoritter_2020_Hænder_og_fødder

Costume Skønhedsfavoritter: Hænder og fødder

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020

Costume Skønhedsfavoritter: Hænder og fødder

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020 - stem på dine favoritter her

BeautePacifique_Enriched-Hydrating_hand-creme
1 / 3

BEAUTÉ PACIFIQUE - Enriched Hydrating Hand Creme

Når de tørre hænder skal aflastes, er denne nærende håndcreme svaret. Den er på en gang fed, men arbsorberes næsten med det samme, og efterlader hverken en fedtet fornemmelse eller en stærk parfumeret duft.

RITUALS-The_Ritual_of_Jing_Overnight_Hand_Mask
2 / 3

RITUALS - The Ritual of Jing Hand Mask

Giv hænderne lidt ekstra forkælelse med en håndmaske, som smøres på i et tykt lag inden sengetid. Duften er virkelig dejlig og dine hænder føles meget blødere næste dag.

Læs mere om produktet her

Ecooking_Natcreme-Til-Fødder
3 / 3

ECOOKING - Natcreme til Fødder

Vores fødder bliver udsat for lidt af hvert, så husk også at give dem lidt kærlighed med pleje som denne fodcreme fra Ecoking. Læg den på inden sengetid, og har du noget til overs, kan hænderne med fordel få et lag, så du kan vågne med både blødere hænder og fødder.

Læs mere om produktet her

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 2. oktober 2020 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 2. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderne får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Marie Alkestrup, skønhedsredaktør på Costume i Danmark og Sonia Uppdal, skønhedsredaktør på Costume i Norge.

De tre kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 32 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodiebags ved Skønhedsfavoritter 2020.

STEM & VIND HER

Mere om #skønhedsfavoritter? Få Costumes nyhedsbrev