Costume Skønhedsfavoritter: Highlight & contour

Deltag i konkurrencen om en kæmpe goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023.

Costume Skønhedsfavoritter: Highlight & contour

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023 - stem på dine favoritter her

1 / 6

Baked Mineral Golden fra Tromborg

Denne bronzer giver både mere varme til ansigtshuden og kan bruges som silkeblød highlighter til at definere og markere dine ansigtstræk.

2 / 6

Makeup Matte Bronzer fra Milk

Denne her er goDenne bronzer-stick er uhyrligt populær, da den både er nem at bruge, giver smuk markering af dine kindben og så kommer den endda i en rejsevenlig størrelse. d. Den lille tube byder på den lækreste smørelse, som både dufter skønt og giver et smukt glansfuldt finish på læberne

3 / 6

Mineral Bronzer Sunrise fra Nilens Jord

Med Sunrise får du både en mat bronzer og en med shimmer, så du kan lege med skygger i ansigtet og give huden mere varme og glød med den glimtende bronzer-del.

4 / 6

Cream Bronzer fra Anastasia Beverly Hills

Denne cremede bronzer er legende let at bruge som contouring eller til at give huden ny solkysset glød.

5 / 6

Match Stix - Matte Contour Skinstick fra Fenty Beauty

Rihanna, kvinden bag Fenty Beauty, har begået lidt af en genistreg med de praktiske stiks, som gør det nemt at lægge både contour eller bronzer.

6 / 6

Illuminator, Original, Champagne Shimmer fra Iconic London

Det fremadstormende mærke Iconic London er meget populært for dets glødgivende produkter, som for eksempel dette der kan bruges i hele ansigtet eller duppes på kindbenene for ekstra glimtende markering.

Sådan deltager du i konkurrencen

STEM & VIND HER

Frem til den 22. september 2023 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 1 goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne i starten af oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen
Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Kine Hartz; Chefredaktør på Costume og Marie Alkestrup; Skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris 2023.

STEM & VIND HER