Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skønhedsfavoritter_2020_Indefra

Costume Skønhedsfavoritter: Indefra

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020

Costume Skønhedsfavoritter: Indefra

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020 - stem på dine favoritter her

SMUUK-SKIN_HydroBalance
1 / 4

SMUUK SKIN - Hydrobalance

Bor du i storbyen, er huden ekstra udsat for blandt andet forurening. Her kan det hjæpe med et styrkende tilskud indefra, som dette fra SMUUK skin, der blandt andet indeholder E- og C-vitamin, som beskytter mod oxidativ stress og hjælper på dannelsen af collagen.

LONGO_Skøn_100tab
2 / 4

LONGO - Skøn

Trænger både hud, hår og negle til lidt kærlighed, så prøv med to tabletter dagligt fra et tilskud, der henter hjælp fra agerpadderok, ølgær og zink.

HairLust-Hair-Growth-Formula-Gummies
3 / 4

HAIRLUST - Hair Growth Formula Gummies

Flot hår kommer ikke kun fra den rette shampoo, men kan også hjælpes på vej indefra med et tilskud, som dette fra HairLust, hvor du hver dag kan tygge dig igennem de søde vingummier, der tilfører næringsstoffer til hovedbunden.

Læs mere om produktet her

LIVOL_Skin-Glow
4 / 4

LIVOL - Skin Glow brusetablet

De små brusetabletter har smag af æble og mint, når de opløses i et glas og deres indhold af biotin hjælper med at holde huden sund og glødende.

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 2. oktober 2020 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 2. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderne får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Marie Alkestrup, skønhedsredaktør på Costume i Danmark og Sonia Uppdal, skønhedsredaktør på Costume i Norge.

De tre kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 32 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodiebags ved Skønhedsfavoritter 2020.

STEM & VIND HER

Mere om #skønhedsfavoritter? Få Costumes nyhedsbrev