Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skønhedsfavoritter_2020_Kropsolie

Costume Skønhedsfavoritter: Kropsolie

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020

Costume Skønhedsfavoritter: Kropsolie

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020 - stem på dine favoritter her

Naturlig_kropsolie
1 / 4

NATURLIGOLIE - Økologisk Kropsolie

Mmm blød og lækker. Det er det første indtryk, som den fede kropsolie med indhold af tidsel, frø og hypenkerne giver, når vi smører den på huden.

Læs mere om produktet her

Derma-Eco-Woman-Body-Oil
2 / 4

DERMA - Eco Woman Body Oil

Skal den tørstige kropshud fugtes, er ingredienser som mandel- og jojobaolie en af genvejene dertil, og begge dele finder du i Dermas blødgørende body oil.

Læs mere om produktet her

woods_copenhagen-NOURISHING-BODY-OIL
3 / 4

WOODS_COPENHAGEN - Nourishing Body Oil

På trods af, at olien ved første pump føles meget fed, smelter den ind i huden og vil allerede efter få minutter være godt absorberet, hvor den herefter efterlader huden med et satinmat skær.

MDerma-MD41-Body-Oil.
4 / 4

MDERMA - MD41 Body Oil

Parfumefri og hurtig absorberende, er nogle af kodeordene for MDermas blide olie, som giver øjeblikkeligt fugt til kroppen.

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 2. oktober 2020 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 2. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderne får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Marie Alkestrup, skønhedsredaktør på Costume i Danmark og Sonia Uppdal, skønhedsredaktør på Costume i Norge.

De tre kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 32 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodiebags ved Skønhedsfavoritter 2020.

STEM & VIND HER

Mere om #skønhedsfavoritter? Få Costumes nyhedsbrev