Costume Skønhedsfavoritter: Læbefarve

Deltag i konkurrencen om en kæmpe goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023.

Costume Skønhedsfavoritter: Læbefarve

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023 - stem på dine favoritter her

1 / 4

Almost Lipstick Black Honey fra Clinique

Den næsten magiske læbefarve, der har opnået kæmpe succes på blandt andet TikTok, fordi kvinder verden over er blevet så glade for farven, der umiddelbart ser mørk ud, men som på læberne får en meget klædelig og unik farve – uanset hudtone.

2 / 4

LOCKED KISS INK fra MAC COSMETICS

Lækker mat farve, der holder i timevis. Denne læbefarve er derfor perfekt til fest, drinks og måske et lille kys.

3 / 4

Cream Lip Stain fra Sephora Collection

Skal læberne have holdbare farver, som samtidigt har en indbydende cremet konsistens, så skal du altså gå efter denne her.

4 / 4

Lip Liner fra Anastasia Beverly Hills

For mange er liplineren snart lige så uundværlig som læbestiften, og med denne fra Anastasia Beverly Hills bliver læberne nemt og naturligt fremhævet.

Sådan deltager du i konkurrencen

STEM & VIND HER

Frem til den 22. september 2023 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 1 goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne i starten af oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen
Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Kine Hartz; Chefredaktør på Costume og Marie Alkestrup; Skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris 2023.

STEM & VIND HER