Costume Skønhedsfavoritter: Læbepleje

Deltag i konkurrencen om en kæmpe goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023.

Costume Skønhedsfavoritter: Læbepleje

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023 - stem på dine favoritter her

1 / 4

Lip Balm Dictamelia fra BIOSelect

Den lille praktiske tube byder på både E-vitamin, shea- og kakaosmør, og giver utrolig god og økologisk pleje til læberne.

2 / 4

Pout Preserve Peptide Lip Treatment fra Ole Henriksen

Denne her er god. Den lille tube byder på den lækreste smørelse, som både dufter skønt og giver et smukt glansfuldt finish på læberne

3 / 4

Kind&Free Lipbalm i 002 Apricot fra RIMMEL

Her får læberne både pleje fra kokosolie og samtidigt flot farve i den populære abrikosnuance.

4 / 4

Instant Comfort Lip Oil i 01 Honey 7 fra Clarins

Ønsker du den glansfulde effekt fra en lipgloss uden at gå på kompromis med læbernes behov for fugtgivende pleje, er Clarins nærende Lip Oil svaret.

Sådan deltager du i konkurrencen

STEM & VIND HER

Frem til den 22. september 2023 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 1 goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne i starten af oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen
Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Kine Hartz; Chefredaktør på Costume og Marie Alkestrup; Skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris 2023.

STEM & VIND HER