Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skønhedsfavoritter_2020_Mascara

Costume Skønhedsfavoritter: Mascara

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020

Costume Skønhedsfavoritter: Mascara

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020 - stem på dine favoritter her

mascara
1 / 3

NILENS JORD - Volume Mascara

Med indhold af E-vitamin får dine vipper ikke bare flot volumen og længde, men også pleje, hver gang du fører denne allergivenlige mascara igennem vipperne.

MaxfactorfalseLashDeepRavenBlack_packshot
2 / 3

MAX FACTOR - False Lash effect Deep Raven Black

Skal vipperne syne af meget mere, er denne fra Max Faxtor et godt bud. Byg volumen op med et par generøse lag af den knaldsorte mascara.

Lancome-Mascara-Monsieur-Big-Carbon-Black-000-3614273014816-OpenClosed
3 / 3

LANCOME - Monsieur Big 011 extreme black

Store vipper. Mascaraen imponerer med sin store børste og kulsorte farve. Den er, som navnet også afslører, lavet til at skabe vippe-drama, både på de øvre og nedre vipper.

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 2. oktober 2020 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 2. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderne får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Marie Alkestrup, skønhedsredaktør på Costume i Danmark og Sonia Uppdal, skønhedsredaktør på Costume i Norge.

De tre kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 32 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodiebags ved Skønhedsfavoritter 2020.

STEM & VIND HER

Mere om #skønhedsfavoritter? Få Costumes nyhedsbrev