Costume Skønhedsfavoritter: Masker

Deltag i konkurrencen om en kæmpe goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023.

Costume Skønhedsfavoritter: Masker

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023 - stem på dine favoritter her

1 / 4

The Green Mask fra MANTLE

Med indhold af honning, salicylsyre, matcha og cbd får du en udrensende ansigtsmaske, der samtidigt giver fugtende pleje.

2 / 4

The face cream mask fra Augustinus Bader

Vanen tro er dette endnu et luksuriøst produkt fra Augustinus Bader. Masken udjævner hudtonen og giver samtidigt forkælende pleje til en tørstig ansigtshud.

3 / 4

Hydrogel Lacto Collagen Eye Mask Ultra fra PUCA - PURE & CARE

Masker er ikke kun forbeholdt ansigtshuden, men også øjenområdet, der lysner op med lidt fugtende hjælp fra disse smarte øjenmasker.

Læs mere om produktet her

4 / 4

Moisturizing Face Mask fra Sanzi Beauty

Er huden tørstig, vil denne blanding af squalane, antioxidanter og vitaminer give et tiltrængt skud fugt.

Sådan deltager du i konkurrencen

STEM & VIND HER

Frem til den 22. september 2023 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 1 goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne i starten af oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen
Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Kine Hartz; Chefredaktør på Costume og Marie Alkestrup; Skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris 2023.

STEM & VIND HER