Costume Skønhedsfavoritter: Mist med mere

Deltag i konkurrencen om en kæmpe goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023.

Costume Skønhedsfavoritter: Mist med mere

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023 - stem på dine favoritter her

1 / 4

Hydramemory mist fra Comfort Zone

Ren fugt på spray er hvad du får denne mist, der blandt andet er rig på hyaluronsyre, og som kan bruges morgen, middag og aften alt efter behov.

2 / 4

Biomolecular Destress Peptide Mist fra Tromborg

Det høje indhold af peptider er en af hemmelighederne bag denne skønne mist med indhold af grøn økologisk mos, der giver fugt og avanceret pleje, hver eneste gang den sprøjtes over huden i ansigtet.

3 / 4

ROSE NATURE - Blue light protection spray fra Annemarie Börlind

Beskyt den udsatte ansigtshud mod det blå indirekte lys ved hjælp af denne mist, der yder beskyttelse med et højt indhold af antioxidanter fra blandt andet indhold af oliven og rosekompleks.

4 / 4

Anti-Pollution Arctic Glacier Mist fra PIO skincare

Der er face mist, og så er der den slags mist, som ikke bare fugter, men også har en fantastisk og beroligende duft – i dette tilfælde af broccoli og gulerod. Pioskincares mist er lavet på en base af islandsk gletsjervand, der indeholder mineraler som silica, calcium og magnesium, der fremmer hudens collagen-produktion, beskytter mod luftforurening og giver mere fugt, så snart du sprøjter den i ansigtet.

Sådan deltager du i konkurrencen

STEM & VIND HER

Frem til den 22. september 2023 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 1 goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne i starten af oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen
Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Kine Hartz; Chefredaktør på Costume og Marie Alkestrup; Skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris 2023.

STEM & VIND HER