Costume Skønhedsfavoritter: Multiprodukt

Deltag i konkurrencen om en kæmpe goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023.

Costume Skønhedsfavoritter: Multiprodukt

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023 - stem på dine favoritter her

1 / 4

Skin Secret Cream Tint SPF 25 fra Mii Cosmetics

Makeup, spf og pleje er, hvad du får med dette alsidige produkt, der takket være indhold af farvede pigmenter, giver en lækker hudoverflade, når cremen udvikler sig på din hud og efterfølgende giver flot ensartet glød.

2 / 4

CC Cream Foundation SPF 50+ fra IT Cosmetics

Dette er et et af IT Cosmetics mest populære produkter, fordi det både dækker lidt ligesom en let foundation, giver pleje som en fugtgivende serum og byder på beskyttelse med faktor 50.

3 / 4

Hydro Grip Primer fra Milk Makeup

Denne primer giver ikke kun det perfekte underlag til makeuppen, men vil også forsegle fugten i huden, så du faktisk både får en plejende og kosmetisk effekt.

4 / 4

Vitamin Enriched Face Base fra Bobbi Brown

Ansigtscreme og primer i et og samme produkt. Det får du med Bobbi Browns fugtende klassiker, der giver den perfekte base til en smuk makeup.

Sådan deltager du i konkurrencen

STEM & VIND HER

Frem til den 22. september 2023 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 1 goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne i starten af oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen
Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Kine Hartz; Chefredaktør på Costume og Marie Alkestrup; Skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris 2023.

STEM & VIND HER