Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skønhedsfavoritter_2020_Multiuse

Costume Skønhedsfavoritter: Multiuse

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020

Costume Skønhedsfavoritter: Multiuse

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020 - stem på dine favoritter her

RealTechniques_MIRACLE-COMPLEXION-SPONGE
1 / 3

REAL TECHNIQUES - Miracle Complexion Sponge

Med denne smarte svamp i toilettasken har du et alsidigt makeupredskab, der kan bruges til at lægge både foundation såvel som highlighter eller contouring.

MAC_FIX-Magic-Radiance
2 / 3

MAC - Fix+ Magic Radiance

Som det sidste lag inden sengetid skal Exuviances øjencreme duppes på de mørke rande, hvor den langsom vil lysne og gøre dig lidt friskere at se på. Dens indhold af retinol virker nemlig udglattende og styrker den fine hud om øjnene.

TROMBORG-CREAMY-LIP-CHEEK-EYE-POWDER-MISTY-BROWN
3 / 3

TROMBORG - Creamy Lip Cheek Eye powder Misty Brown

Med dette multiprodukt får du farve til både øjne, læber og kinder. Den giver desuden den smukkeste shine og sparer plads i toiletpungen, fordi du med Tromborgs lille mirakel-produkt får tre-i-en.

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 2. oktober 2020 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 2. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderne får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Marie Alkestrup, skønhedsredaktør på Costume i Danmark og Sonia Uppdal, skønhedsredaktør på Costume i Norge.

De tre kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 32 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodiebags ved Skønhedsfavoritter 2020.

STEM & VIND HER

Mere om #skønhedsfavoritter? Få Costumes nyhedsbrev