Costume Skønhedsfavoritter: Natpleje

Deltag i konkurrencen om en kæmpe goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023.

Costume Skønhedsfavoritter: Natpleje

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023 - stem på dine favoritter her

1 / 5

The Ritual of Namaste – Restoring Night Balm fra Rituals Cosmetics

Lad cremen gør arbejdet for dig, imens du sover. Med denne balm fra Rituals får huden masser af hjælp til at få fuldt udbytte af skønhedssøvnen.

2 / 5

Blue Retinol Night Serum fra Biotherm

Nat efter nat gør Biotherms serum ansigtshuden blødere, alt imens den også sætter gang i cellefornyelsen, imens du sover.

3 / 5

Barrier Cream fra Kiehl´s

Styrk hudbarrieren nat efter nat med et generøst lag af Barrier Cream, der blandt andet er rig på beroligende havre, som er med til at fugte og genoprette hudbarrieren.

4 / 5

Nourishing Night Cream fra Sanzi Beauty

Med indholdet af vitaminer og antioxidanter får din hud masser af fugt og pleje, når denne natcreme smøres på som sidste lag inden sengetid.

5 / 5

Capture Totale Intensive Restorative Night Creme fra Dior

Få endnu mere ud af skønhedssøvnen med Diors potente natcreme, som udglatter og frigører huden fra alt det, der har ophobet sig i løbet af dagen.

Sådan deltager du i konkurrencen

STEM & VIND HER

Frem til den 22. september 2023 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 1 goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne i starten af oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen
Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Kine Hartz; Chefredaktør på Costume og Marie Alkestrup; Skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris 2023.

STEM & VIND HER