Costume Skønhedsfavoritter: Neglesæt

Deltag i konkurrencen om en kæmpe goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023.

Costume Skønhedsfavoritter: Neglesæt

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023 - stem på dine favoritter her

1 / 3

Dashy nails fra Dashy

Skal neglene have nyt udtryk, bliver det næsten ikke nemmere end med disse genanvendelige kunstige negle, som limes på, så du får et salon-lignende resultat derhjemme.

2 / 3

Instant Pro Press-On Manicure fra DUFFBEAUTY

Øjeblikkelig manicure opnås på nemmeste vis med serien af smukke press on-negle, der kan holde i op til to uger. De ligner både negle lavet i salonen og giver endda næsten samme holdbare resultat. Smart.

3 / 3

The Gel Collection fra Neglefeber

Med The Gel Collection som indeholder både press on tipper og gel-produkter kan du selv prøve kræfter med at lave din egen shellac-lignende manicure derhjemme med for eksempel en glitrende finish. Udover at være pæne, er de smarte produkter også ekstra skånsomme for dine negle.

Sådan deltager du i konkurrencen

STEM & VIND HER

Frem til den 22. september 2023 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 1 goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne i starten af oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen
Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Kine Hartz; Chefredaktør på Costume og Marie Alkestrup; Skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris 2023.

STEM & VIND HER