Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skønhedsfavoritter_2020_Øjencreme

Costume Skønhedsfavoritter: Øjencreme

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020

Costume Skønhedsfavoritter: Øjencreme

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020 - stem på dine favoritter her

BEAUTE-PACIFIQUE_VitaminA-anti-wrinkle-eye-creme
1 / 3

BEAUTÉ PACIFIQUE - Crème Métamorphique A-vitamin øjencreme

A-vitamin og øjencreme er et godt match, da det udglattende vitamin er med til at styrke og opstramme den tynde hud under øjenene. Med Beauté Pacifques øjencreme, skal huden gradvist tilvænnes den effektive creme, og derefter kan du smøre både morgen og aften.

Exuviance_retinol-eye-cream
2 / 3

EXUVIANCE PROFESSIONAL - Retinol Eye Creme

Som det sidste lag inden sengetid skal Exuviances øjencreme duppes på de mørke rande, hvor den langsomt vil lysne og gøre dig lidt friskere at se på. Dens indhold af retinol virker nemlig udglattende og styrker den fine hud om øjnene.

Ole-Henriksen_Banana_Bright_Eye_Creme
3 / 3

OLE HENRIKSEN - Truth Banana Brigth Eye Creme 15 ml

Denne øjencreme er lidt af et mirakel på trætte morgener, da kombinationen af pleje og korrigerende gul farve, både mindsker og dækker de blålige rande under øjnene.

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 2. oktober 2020 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 2. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderne får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Marie Alkestrup, skønhedsredaktør på Costume i Danmark og Sonia Uppdal, skønhedsredaktør på Costume i Norge.

De tre kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 32 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodiebags ved Skønhedsfavoritter 2020.

STEM & VIND HER

Mere om #skønhedsfavoritter? Få Costumes nyhedsbrev