Costume Skønhedsfavoritter: Øjenintensitet

Deltag i konkurrencen om en kæmpe goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023.

Costume Skønhedsfavoritter: Øjenintensitet

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023 - stem på dine favoritter her

1 / 5

Glam to Go Palette fra Anastasia Beverly Hills

En palette, der indeholder de smukkeste farver til at definere øjnene og så endda i en smart rejsesvenlig størrelse.

2 / 5

Extended Lash Kit fra DUFFBEAUTY

De små buketter af falske vipper giver et meget naturligt resultat, som er nemt at eksperimentere med, alt efter hvor mange vipper du vælger at sætte på. Bedst af alt, kan de holde i op til syv dage, hvorfor du kan undlade at besøge en vippe-salon, og i stedet eksperimentere med dit eget semi-permanente vippelook derhjemme.

3 / 5

Lash dry shampoo mascara refreshner fra MAC COSMETICS

Genial. Mere præcist kan dette innovative produkt ikke beskrives. Produktet bruges på den daggamle mascara, som derefter blødgøres, så du igen kan arbejde med din mascara og bygge volumen op.

4 / 5

Adhesive Lashes fra Dashy

Skal øjnene i fokus er et par smukke falske vipper den hurtigste vej til forførende bambivipper og Dashys håndlavede vipper er ingen undtagelse.

5 / 5

Kind&Free Eyeliner 06 Anime Blue fra RIMMEL

Denne eyeliner er både vegansk, cruelty free og byder på den smukkeste blå farver, der på den våde nederste øjenvippekant kan fremhæve både blå, grønne og brune øjne.

Sådan deltager du i konkurrencen

STEM & VIND HER

Frem til den 22. september 2023 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 1 goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne i starten af oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen
Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Kine Hartz; Chefredaktør på Costume og Marie Alkestrup; Skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris 2023.

STEM & VIND HER