Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skønhedsfavoritter_2020_Øjne

Costume Skønhedsfavoritter: Øjne

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020

Costume Skønhedsfavoritter: Øjne

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020 - stem på dine favoritter her

Nilens-Jord_Palette
1 / 3

NILENS JORD - Baked Mineral Eyeshadow

Med denne palet har du de flotteste farver til både hverdag og fest, når du veksler mellem den matte taupe eller de glitrende rosa og brune nuancer.

MAC_EyeBrowsBigBoostFibreGel
2 / 3

MAC - Eye Brows Big Boost Fibre Gel

Markerede øjenbryn rammer øjnene ind på smukkeste vis, og ved hjælp af MAC's øjenbrynsgele får du farve og mere fyldigere bryn takket være de små fibre, der klistrer sig til hver enkelt brynhår.

DIOR
3 / 3

DIOR - Diorshow 24H Stylo waterproof 091 Matte black

Intet sætter fokus på øjnene, som en smuk eyelinerstreg langs de øverste vipper eller langs øjets nedserste våde kant, for ekstra intensitet. Begge dele kan skabes med Diors eyelinerpen, som både kan lægges som en præcis og holdbar streg eller tværes ud for et mere forførrende look med den smarte skumapplikator for enden af eyelineren.

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 2. oktober 2020 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 2. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderne får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Marie Alkestrup, skønhedsredaktør på Costume i Danmark og Sonia Uppdal, skønhedsredaktør på Costume i Norge.

De tre kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 32 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodiebags ved Skønhedsfavoritter 2020.

STEM & VIND HER

Mere om #skønhedsfavoritter? Få Costumes nyhedsbrev