Costume Skønhedsfavoritter: Opkvikkende concealer

Deltag i konkurrencen om en kæmpe goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023.

Costume Skønhedsfavoritter: Opkvikkende concealer

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023 - stem på dine favoritter her

1 / 6

KENNY SKIN Perfectionist Concealer fra KENNY ANKER

Lækker matterende concealer, som også kan bruges under brynene til at markere og definere dem endnu mere.

2 / 6

Banana Lowlighter fra Rodial

Her får du både pleje, indhold af opkvikkende koffein og god dække, hvorfor denne concealer er perfekt til at trylle de mørke rander væk.

Læs mere om produktet her.

3 / 6

Bye Bye Under Eye Concealer fra IT Cosmetics

Utrolig lækker cremet konsistens. Det er bare en af fordelene ved denne populære concealer, som nemt arbejdes ind i huden og giver flot dække.

4 / 6

Magic Touch Concealer fra Anastasia Beverly Hills

Det er næsten lidt magisk, når du med Magic Touch Concealer oplever, hvordan de mørke rande bliver markant mindre synlige.

5 / 6

Becca Under Eye Brightening Corrector fra Smashbox

Nogle gange skal der lidt mere til at skjule den manglende skønhedssøvn, og her vil den farvekorrigerende nuance som fersken neutralisere de blå toner i de mørke rander.

6 / 6

Future Fluid All Over Cream Concealer fra Milk Makeup

Uanset hudtone er der en Milk makeup-concealer, der matcher din hud perfekt, da deres sortiment byder på hele 30 farver af den lækre og dækkende concealer.

Sådan deltager du i konkurrencen

STEM & VIND HER

Frem til den 22. september 2023 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 1 goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne i starten af oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen
Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Kine Hartz; Chefredaktør på Costume og Marie Alkestrup; Skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris 2023.

STEM & VIND HER