Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skønhedsfavoritter_2020_Parfume

Costume Skønhedsfavoritter: Parfume

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020

Costume Skønhedsfavoritter: Parfume

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020 - stem på dine favoritter her

LOUISVUITTON_HEURES-DABSENCE
1 / 3

LOUIS VUITTON - Heures D’Absence

Duften af friske blomster sender vores tanker til varme Sydfrankrig, og giver os lyst til at sprøjte igen og igen med parfumen fra Louis Vuitton, hvis duft giver et skønt lille åndehul i en travl hverdag.

Christian_Dior_MISS_DIOR_ROSE_N_ROSES
2 / 3

DIOR - Miss Dior Rose N’Roses

Både udseende og duft er ren Dior. Vi elsker den fine flakon og den søde duft af roser, som løfter humøret med det samme og lader tankerne vandre mod smukke blomstermarker.

LANCOME_IDOLE
3 / 3

LANCÔME - Idôle

En ny klassiker er skabt. Idôle har den dejligste duft af rose, chypre og jasmin, og så kan den slanke flakon tilmed genopfyldes, hvilket kun gør den endnu mere innovativ.

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 2. oktober 2020 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 2. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderne får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Marie Alkestrup, skønhedsredaktør på Costume i Danmark og Sonia Uppdal, skønhedsredaktør på Costume i Norge.

De tre kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 32 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodiebags ved Skønhedsfavoritter 2020.

STEM & VIND HER

Mere om #skønhedsfavoritter? Få Costumes nyhedsbrev