Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skønhedsfavoritter_2020_Peeling

Costume Skønhedsfavoritter: Peeling

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020

Costume Skønhedsfavoritter: Peeling

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020 - stem på dine favoritter her

woods_copenhagen-INTENSE-PEEL-MASK
1 / 3

WOODS_COPENHAGEN - Intense Peel Mask

Masken kan svide en anelse i de to til fire minutter, den skal virke, men vi lover, på trods af den lidt stikkende fornemmelse, at det er det hele værd efterfølgende, hvor huden ser mere ensartet og glødende ud.

Ecooking-Peel-Maske-50ml
2 / 3

ECOOKING - Peel Mask

Med AHA og mælkesyre får huden en effektiv peeling, der fjerner de døde hudceller og giver en friskere og flottere overflade efter fem til ti minutter.

Læs mere om produktet her

FORMULA-Draw-It-All-Out
3 / 3

FORMULA 10.0.6 - Draw It All Out Detoxing Peel Mask

Har du tendens til grove porer og urenheder, er det en god idé at alliere dig med denne maske med kul, der næsten virker som en magnet på alt det skidt, der er ophobet i porerne. Lad den sidde i 10-15 min og begynd herefter at hive peelmasken af.

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 2. oktober 2020 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 2. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderne får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Marie Alkestrup, skønhedsredaktør på Costume i Danmark og Sonia Uppdal, skønhedsredaktør på Costume i Norge.

De to kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 32 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodiebags ved Skønhedsfavoritter 2020.

STEM & VIND HER

Mere om #skønhedsfavoritter? Få Costumes nyhedsbrev