Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Costume Skønhedsfavoritter: Pensler

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020

Skønhedsfavoritter_2020_Pensler

Costume Skønhedsfavoritter: Pensler

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020 - stem på dine favoritter her

NilensJord_Pure-collection
1 / 3

NILENS JORD - PURE COLLECTION

Nilens Jord har lavet den fineste kollektion af pensler, og vores favorit er den fluffy pudderbørste med syntetiske hår og et smukt skaft af asketræ, som gør det nemt at lægge en pæn pudder eller blush på æblekinderne.

REAL-Techniques-CUSTOM-CHEEK-LEVELS
2 / 3

REAL TECHNIQUES - Custom Cheek

Smart! Så kort kan det siges, når vi skal beskrive børsten, der kan skubbes op og ned, alt efter om du skal bruge et stort, mellem eller lille børstehoved. Det giver tre børster i en, og bedst af alt kan penslen skubbes helt ned i hylsteret, hvilket gør den nemmere at have med i tasken på farten.

thebodyshop_BRUSH-POINTED-HIGHLIGHTER
3 / 3

THE BODY SHOP - Pointed Highlighter Brush

The Body Shops bæredygtige børste har et smukt skaft af bambustræ, men bedst af alt, byder den på superbløde syntetiske børstehår, som gør det dejligt nemt at fordele highlighter på kindbenene og få det blendet smukt ind i huden.

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 2. oktober 2020 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 2. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderne får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Marie Alkestrup, skønhedsredaktør på Costume i Danmark og Sonia Uppdal, skønhedsredaktør på Costume i Norge.

De tre kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 32 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodiebags ved Skønhedsfavoritter 2020.

STEM & VIND HER

Mere om #skønhedsfavoritter? Få Costumes nyhedsbrev