© Producenterne

Costume Skønhedsfavoritter: Primer

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2019 – stem på dine favoritter her

1. juli 2019 af Redaktionen

NARS - Radiance primer 

Søger du ekstra glød og vitalitet, så brug denne primer under eller iblandet din foundation 

Christian Dior - Dreamskin Care & Perfect 

Det perfekte underlag før makeuppen takket være dens perlende finish og fugtende effekt. 

Ole Henriksen - Banana Bright Face Primer 

Et lag af denne primer lysner hudtonen og giver din makeup længere holdbarhed. 

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 1. oktober 2019 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2019.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 1. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderne får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Rikke Amtorp Christensen, Costumes chefredaktør, Marie Alkestrup, Costumes skønhedsredaktør og Sine Ginsborg, hår- og makeupartist.

De tre kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 30 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodiebags ved Skønhedsfavoritter 2019.

STEM & VIND HER

Gør som 24.000 andre

Seneste

Måske er du interesseret i...