Costume Skønhedsfavoritter: Rens

Deltag i konkurrencen om en kæmpe goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023.

Costume Skønhedsfavoritter: Rens

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023 - stem på dine favoritter her

1 / 5

Cleansing Balm fra Dr. Hauschka

Denne rensebalm er en mild klassiker, der fjerner makeup og snavs. Den kom langt før alle andre brands begyndte at introducere renseprodukter til dig, som nødigt vasker med skummende rens.

2 / 5

Take The Day Off Cleansing Balm fra Clinique

Cliniques balm er blevet en instant klassiker, fordi den nemt fjerner al makeup, også genstridig mascara og renser huden, uden at den føles tør bagefter.

3 / 5

Cleansing Gel fra AiiA Care

Cleansing gel renser ikke bare uden at udtørre, men kan også bruges som en fugtmaske, hvis du lader et generøst lag sidde på huden i omtrent 15 minutter, inden du vasker det af igen.
Læs mere om produktet her

4 / 5

Soft Cleansing Foam fra Sanzi Beauty

Mild renseskum, der byder på antioxidanter og vitaminer, der plejer samtidigt med at huden vaskes ren.

5 / 5

Remedy Cream to Oil fra Comfort Zone

Denne rens forvandles fra creme til olie, når du arbejder den lækre creme ind i huden, som den befrier for både skidt og makeuprester.

Sådan deltager du i konkurrencen

STEM & VIND HER

Frem til den 22. september 2023 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 1 goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne i starten af oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen
Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Kine Hartz; Chefredaktør på Costume og Marie Alkestrup; Skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris 2023.

STEM & VIND HER