Costume Skønhedsfavoritter: Serum

Deltag i konkurrencen om en kæmpe goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023.

Costume Skønhedsfavoritter: Serum

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023 - stem på dine favoritter her

1 / 5

Everhydrate Marine Moisture-Restore Serum fra REN Clean Skincare

Dette serum gennemfugter huden med en lækker cocktail af ferskvandsalger, grøn kaviar og hyaluronsyre.

2 / 5

Circular Hydration Serum fra Dermalogica

Er huden tør, vil dette serum give et øjeblik fugt-boost og slukke hudens tørst.

3 / 5

Hyper Real Serumizer™ Skin Balancing Hydration Serum fra MAC Cosmetics

Er du på udkig efter den perfekte serum under din makeup, er dette svaret. MACs serum med blandt hyaluronsyre og niacinamid giver en lækker og velfugtet overflade, og gør det legende let at lægge den efterfølgende makeup.

4 / 5

Biology Hyalu 3-in-1 SERUM fra A-Derma

Søger du et ordentligt skud til den sarte hud, bør du prøve dette serum, der hverken byder på parfume eller æteriske olier, men som til gengæld er rig på fugtende ingredienser såsom hyaluronsyre.

5 / 5

Hydrating Serum fra Decubal

Decubals produkter er nogle af de bedste fugtgivere på markedet, uanset om du rækker ud efter deres fede kropscreme til de tørre ben eller dette serum, som er en dejlig mild fugtbombe til ansigtet.

Sådan deltager du i konkurrencen

STEM & VIND HER

Frem til den 22. september 2023 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 1 goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne i starten af oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen
Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Kine Hartz; Chefredaktør på Costume og Marie Alkestrup; Skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris 2023.

STEM & VIND HER