Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skønhedsfavoritter_2020_Shampoo

Costume Skønhedsfavoritter: Shampoo

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020

Costume Skønhedsfavoritter: Shampoo

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020 - stem på dine favoritter her

HairLust-Hair-Growth-Repair-Shampoo
1 / 3

HAIRLUST - Hair Growth & Repair Shampoo

Ønsker du at give mere styrke til et tyndslidt hår eller har du svært ved at få det til at gro langt, kan HairLust shampoo være en hjælp, da den styrker hvert hårstrå med proteiner fra blandt andet ris.

Læs mere om produktet her

RitualShampoo
2 / 3

RITUALS - The Ritual of Sakura Shampoo

Skum op, og mærk den bløde shampoo rense og fugte fra blandt andet arganolie imens dens duft fylder brusekabinen ud med spastemning.

HÅRKLINIKKEN_BalancingShampoo
3 / 3

HÅRKLINIKKEN - Balancing Shampoo

Et sundt hår starter med en hovedbund i balance og den prøver Hårklinikken at hjælpe på vej med deres Balancing Shampoo, der tager hensyn til hovedbundens pH-værdi og plejer med hvedeekstrakt.

Læs mere om produktet her

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 2. oktober 2020 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 2. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderne får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Marie Alkestrup, skønhedsredaktør på Costume i Danmark og Sonia Uppdal, skønhedsredaktør på Costume i Norge.

De tre kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 32 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodiebags ved Skønhedsfavoritter 2020.

STEM & VIND HER

Mere om #skønhedsfavoritter? Få Costumes nyhedsbrev