Costume Skønhedsfavoritter: Skønhedssøvn

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2018 – stem på dine favoritter her

1. august 2018 af Redaktionen

Skønhedssøvn

Hver nat reparerer huden sig selv og netop derfor er der ekstra god grund til at tænke over, hvad du smører på inden sengetid.

Dermalogica - Sound sleep cocoon:

Dens geleformel er til dig, der ikke bryder dig om tunge, fedtede natcremer.

Læs mere om produktet her.


Beauté Pacifique - Crème paradoxe anti-age night creme:

Med en god portion reservarol får din hud et forskønnende boost i løbet af natten.


Foreo - UFO + Call it a night:

Er du til skønhedsgadgets, så sæt ind med ekstra pleje i form af den vibrerende natmaske fra Foreo.


Decléor - Aromessence Marjolaine night balm:

Forkæl huden med en nærende balm, som lader dig vågne op med helt blød hud.

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 5. oktober 2018 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costumes Skønhedsfavoritter 2018.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 5.oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderne får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Rikke Amtorp Christensen, Costumes chefredaktør, Marie Alkestrup, Costumes skønhedsredaktør, Sine Ginsborg, hår- og makeupartist, samt Trine W. Skjøth, makeupartist.

De fire kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 26 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodiebags ved Skønhedsfavoritter 2018.

Måske er du interesseret i ...

Gør som 24.000 andre

Seneste