Costume Skønhedsfavoritter: Smukke hænder

Deltag i konkurrencen om en kæmpe goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023.

Costume Skønhedsfavoritter: Smukke hænder

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023 - stem på dine favoritter her

1 / 4

LUXURY LAVENDER BALM – DEEP HAND & FEET TREAT fra Amazing Space

Ren luksus til hænderne er hvad du får med denne fede creme, som skal masseres ind i huden, og kan bruges inden sengetid for endnu mere intens fugt til hænder og fødder.

Læs mere om produktet her.

2 / 4

HAND SERUM fra PUCA - PURE & CARE

Skal hænderne have lidt ekstra kærlig omsorg, vil denne serum hjælpe til at fugte den udsatte hud. Den arbejdes nemt ind i huden på grund af sin lette konsistens.

Læs mere om produktet her.

3 / 4

Skin Relief Moisturising Hand Cream fra Aveeno®

Plej de sarte hænder med denne parfumeri håndcreme, der fugter med ekstrakt af havre og fed sheasmør.

4 / 4

Care Pen fra CND

Driller neglene, er det oftest tørhed, som giver problemer. Denne afhjælpes bedst med en negleolie, og denne smarte pen gør det nemt at få påført den daglige negleolie på neglebånd og negle.

Sådan deltager du i konkurrencen

STEM & VIND HER

Frem til den 22. september 2023 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 1 goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne i starten af oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen
Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Kine Hartz; Chefredaktør på Costume og Marie Alkestrup; Skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris 2023.

STEM & VIND HER