Costume Skønhedsfavoritter: Sol & sommerglød

Deltag i konkurrencen om en kæmpe goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023.

Costume Skønhedsfavoritter: Sol & sommerglød

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023 - stem på dine favoritter her

1 / 6

STAY Tanned Self-Tanning Lotion fra Beauté Pacifique

Når sommeren ikke viser sig fra sin bedste side, er denne selvbruner guld værd. Smør på en gang eller flere dage i træk for endnu mere intens farve.

2 / 6

FACE STICK fra Sun Bum

Spf bliver næsten ikke nemmere end med denne stick, som let kan komme med i tasken og bruges på farten.

3 / 6

The Ritual of Karma – Sun Protection Milky Spray SPF 30 fra Rituals Cosmetics

Let beskyttelse, der sprøjt for sprøjt beskytter huden mod solen og samtidigt fugter med aloe vera og squalane.

4 / 6

The Spf fra MANTLE

Det hypede mærke, som blev kendt for deres brug af cbd, har nu også solbeskyttelse i sortimentet. Denne solpleje er en hybrid mellem beskyttelse og hudpleje, da den er pakket med hudgode ingredienser som E-vitamin og havtorn.

5 / 6

Avène Reflexe SPF50+ fra Eau Thermale Avène

Med sit smarte design og vandfaste formel er Avenès taskevenlige solcreme et hit, når huden skal beskyttes mod solens skarpe stråler. De lette dråber arbejdes nemt ind i huden og efterlader ikke et hvidt skær eller en fedtet fornemmelse.

6 / 6

A Hint of Summer - The Classic fra Rudolph Care

De farvegivende dråber bevarer sommergløden og giver samtidigt en bleg vinterhud nyt liv, når bare du blander en til tre dråber i din normale krops- eller ansigtspleje. Nemmere bliver det næsten ikke, hvorfor dette er en meget populær klassiker.

Sådan deltager du i konkurrencen

STEM & VIND HER

Frem til den 22. september 2023 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 1 goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne i starten af oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen
Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Kine Hartz; Chefredaktør på Costume og Marie Alkestrup; Skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris 2023.

STEM & VIND HER